Cégünkről

Tisztelt Beruházó, Megrendelő, Építtető!

Ezúton szeretném bemutatni vállalkozásunkat az ORABAU Építési Kft-t. Cégünk 2008. áprilisában alakult és munkánkat májusban tízfős létszámmal kezdtük meg. Alkalmazottaink mind kiváló szakemberek a maguk területén, mindenki sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Jelenleg egy adminisztratív feladatokat ellátó kolléganővel, két fő felelős műszaki vezetővel, 10 fő szakmunkással és saját telephellyel rendelkezünk. Telephelyünkön betonacél hajlítást végzünk, mind saját munkáinkhoz, mind lakossági megrendelésekre.

Célkitűzésünk, hogy vállalkozásunk a megnyert munkáit a lehető legjobb minőségben kivitelezze. A munkák kivitelezése során különös figyelmet fordítunk a munkaterület tisztaságára, rendszerezettségére, amivel hozzájárulunk egy biztonságosabb és kulturáltabb munkavégzéshez. Cégünk fő tevékenységi köre a „lakó- és nem lakó épületek építése”(4120), ezen belül saját létszámunk foglalkozik helyszíni beton- és vasbeton szerkezetek építésével (mind magas, mind mélyépítésű szerkezetek), kisebb felületű gépi simítású padlók kivitelezésével, vasszereléssel, zsaluzással, betonbedolgozással és kőműves munkákkal.

Vállalunk továbbá alvállalkozóink segítségével földmunkákat, komplett szerkezetépítési munkákat, kőműves munkákat (falazások, vakolások, burkolások,…). Vállalkozásunk rendelkezik az összes szükséges építőipari géppel és felszereléssel, ami a fent említett munkák elvégzéséhez szükséges (szintezéshez műszerek, lézer, földmunkákhoz döngölő, aszfaltvágó, a beton bedolgozásához tűvibrátorok, vibrógerendák, a beton fúrásához véséséhez szükséges gépek, betonacél hajlító és vágó gépek, Doka Frami és Framax fal-, pillér zsalurendszer, Doka födémzsalu-rendszer).

Amennyiben sikerült felkeltenem az érdeklődését, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

Címünk: 2836 Baj, Iparterület 020/87. Hrsz., Pf.8.
Mobil: +36-30/226-9711
E-mail: info[at]orabau[dot]hu
Ügyvezető e-mail címe: orabau[at]gmail[dot]com

Egy jövőbeni közös munka reményében, tisztelettel:
Oravecz Tamás
Ügyvezető

© 2022. Minden jog fenntartva, orabau.hu
honlapkészítés