Szolgáltatásaink

Mikben nyújt megoldást Önnek
az ORABAU Építési Kft. ?

Generálkivitelezés

Generálkivitelezés keretében az összes, az építési munkálatokkal kapcsolatos, feladatot elvégezzük a megrendelőinknek! Szakmai szempontból biztosítjuk a lehető legjobb minőséget és a legjobb műszaki megoldásokat! Akár a tervezéstől segítjük a beruházások megvalósítását, egészen a kulcsrakész átadásig!

Szerkezetépítés

Szerkezetépítés keretében komplett épületek tartószerkezeteinek az építését vállaljuk a földmunkáktól kezdve, a felmenő szerkezeteken át a tetőig. Saját kapacitásunk révén az ilyen munkáknál nem vagyunk kiszolgáltatva az alvállalkozói kapacitásoknak sem!

Vasbeton

Vasbeton szerkezetek kivitelezése során helyszíni vasbeton szerkezeteket építünk, amelyhez rendelkezünk saját betonacél hajlító kapacitással, saját, DOKA rendszerű, zsalukészlettel és saját fizikai létszámmal! Ezen munkák keretein belül nagy gyakorlattal rendelkezünk a vízzáró vasbeton szerkezetek kivitelezésében, de vállalunk nehezen megközelíthető helyen lévő, vagy egyéb módon speciális kivitelezési igényű vasbeton szerkezetek építését is! 

Zsaluzás

Zsaluzások keretében, mind hagyományos, mind keretes-táblás rendszerű zsaluzási feladatokat vállalunk, amihez saját DOKA zsalukészlettel rendelkezünk.

Kőműves munkák

Kőműves munkák keretében a falazási, vakolási munkák mellett vállalunk kisebb felújítási, átépítési munkákat, kerítés építéseket és térburkolásokat is.

Földmunkák

 Földmunkák keretében nagy- és kistömegű földmunkákat is vállalunk, ahol szakképzett kollégáink segítségével nagyfokú pontossággal dolgozunk! A munkákhoz kapcsolódó kitűzési és magassági szintezési feladatokat is szakszerűen elvégezzük!  

Teherszállítás, daruzás

Vállaljuk minden nemű építési anyag szállítását és daruzását. Ömlesztett, vagy raklapos, daruzható, vagy nagyméretű anyag szállítása sem okoz nehézséget. Az autó 8t teherbírású, 5 méteres platóhosszal rendelkezik és három oldalra tud billenteni. A hátfala levehető, így akár 6,50m-es anyagok is szállíthatóak. Nagyon erős (alapgémen 5,6 tonna teherbírású) daruval van felszerelve, amivel 16 m-re tud kinyújtani akár 1 tonnás súlyt. Az autó a következő telefonszámon rendelhető, vagy érdeklődni is itt lehet: Orabau Kft., Kőhalmi Tibor +36-30-3088876

© 2022. Minden jog fenntartva, orabau.hu
honlapkészítés